El Cafetito ( programa 2)

El Cafetito ( programa 2)

Mi sección en el programa de rádio «Un cafè amb el Llongue» Segunda intervención. Ya le voy pillando el truquito. 🙂 Escúchenlo ahora o guárdenselo para otro momento, pero no se lo pierdan. Tal como están las cosas, es fácil que me censuren la sección o directamente me echen de la radio. Vuestro siempre. TG

2 Comments
 • Cristina Munné
  Posted at 14:00h, 29 mayo Responder

  Des de Sant Salvador, espero anisiosament la teva disertació sobre els anacardos

  • Tito Garraf
   Posted at 19:28h, 29 mayo Responder

   heheheh Pensa que no faig una altra cosa que pensar en això…. I consti que visc a la terra de l’avellana!! Però es que l'»anacardo», no sé, em fa com cosa que no se’n parli… 🙂 Benvinguda al meu blog Cristina. M’agrada més tenir-te aquí que no pas al FB 😉

Post A Comment